Förverkliga drömmen om att segla i Karibien

Förverkliga drömmen om att segla i Karibien

Vem har inte drömt om att få segla i Karibien och kryssa mellan de paradisiska öarna, njuta av det fantastiska vädret och uppleva otroliga naturlandskap? Speciellt under vintermånaderna när man gärna tar en paus från minusgraderna. Ett seglingsäventyr i Karibien bjuder på korallrev, vulkanöar, vita stränder med kristallklart vatten, hänförande havssköldpaddor, magiska laguner och så mycket mer. Allra bäst upplevelse av de karibiska öarna får man nog när man seglar med besättning. Då kan man verkligen slappna av och fokusera på att skapa oförglömliga minnen med familj och vänner ombord. 

 

När man seglar i Karibien med ett svenskt resebolag som More Sailing är det bara att luta sig tillbaka och bekymmersfritt glida mellan de vackraste pärlorna, med utgång från antingen Martinique eller St. Lucia. Nästa stopp är St. Vincent och Grenadinerna som har utnämnts till det vackraste seglingsområdet i världen. Varför inte satsa på det bästa när man ändå är igång? Resan pågår i 13 dagar och den välutbildade besättningen ombord pratar så klart svenska för bekvämlighetens skull.

 

Fördelen med att segla i Karibien med ett pålitligt resebolag är att de tar hand om allting, inklusive segling och matlagning, men de delar också med sig av intressant information under resans gång och berättar om de olika områdena, rekommenderar restauranger och hittar fram till undangömda, exklusiva vikar och stränder som få känner till. Medan ni njuter av ett morgondopp anordnas frukostbuffén ombord av personalen och efter frukosten är det sol och bad som gäller. Besättningen styr skutan till nästa betagande destination. 

 

Som resenär behöver man inga förkunskaper alls. Personalen förtöjer intill vikar under färdens gång och ser till att alla gäster ombord får uppleva det bästa som det Karibiska havet har att erbjuda. Seglingsresor med More Sailing klimatkompenseras dessutom till 110% tack vare klimatprojekt som kompenserar resans CO2-utsläpp för att ta hand om vår vackra planet samtidigt som vi njuter av dess skönhet.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn